Praktijk voor psychologie en haptotherapie Judith Lamberts

Praktijk voor psychologie en haptotherapie Judith Lamberts

Leidenweg 5
6843 LA Arnhem

Telefoon: 06- 22615515

Website:
www.psychologiepraktijkarnhem.nl

E-mail:
info@psychologiepraktijkarnhem.nl

BIG nummer: 39056721725

Psycholoog/psychologen
Mevr. Drs. Judith Lamberts

 

Profiel

Mijn naam is Judith Lamberts. In 1997 ben ik afgestudeerd als psycholoog en ben werkzaam geweest bij een praktijk voor neuropsychologisch onderzoek, een TBS-kliniek, een arbodienst en een groepspraktijk voor eerstelijnspsychologie. Sinds 2007 ben ik zelfstandig gevestigd met mijn praktijk in Arnhem-zuid. Graag help ik je om te komen tot veranderingen in je denken, handelen of voelen. Mijn werkwijze is vooral praktisch, doelgericht en zoveel mogelijk gericht op het hier en nu.

Specialisaties

Volwassenen en jongeren vanaf 18 jaar kunnen bij mijn praktijk terecht met uiteenlopende klachten zoals: somberheid, angst, dwangmatig gedrag, stressklachten en burnout, relatieproblemen, traumatische gebeurtenissen, levensfaseproblematiek en lichamelijke klachten.
De behandelwijze wordt afgestemd op de klachten en de behoeften van de cliënt. Veelal bestaat de behandeling uit cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en/of EMDR (Eye Movement Desensitisation and Reprocessing, voor traumabehandeling). Indien gepast en gewenst kan ook haptotherapie deel uitmaken van de behandeling. Deze persoonsgericht therapievorm kan helpen om meer in contact te komen met het gevoelsleven. Door onszelf letterlijk weer te gaan voelen, kan er meer ruimte in ons ontstaan en kunnen we (weer) leren luisteren naar de signalen van ons lichaam.

Registraties & Lidmaatschappen

Ik ben geregistreerd als Gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog BIG), Eerstelijnspsycholoog NIP en GZ-Haptotherapeut. Daarnaast ben ik aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:
– Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)
– Landelijke vereniging voor Eerstelijnspsychologen (LVE)
– Vereniging van Haptotherapeuten (VVH)

Aanmelding

U kunt op werkdagen telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken. Tel. 06-22615515. Tijdens behandelingen en na werktijd staat de voicemail aan. Wanneer u uw naam en telefoonnummer achterlaat wordt u teruggebeld.
De actuele wachtlijst kunt u terug vinden op de website www.psychologiepraktijkarnhem.nl

Kosten

Vanaf 1 januari 2014 wordt de eerstelijnspsychologie vervangen door de Generalistische Basis Geestelijke Gezondheidszorg (GB-GGZ). Deze wordt vergoed vanuit de basisverzekering. De eigen bijdrage komt te vervallen, maar de vergoeding valt wel onder het eigen risico van € 385,-. De praktijk heeft met vrijwel alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Haptotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het tarief is € 85 voor een sessie van 45 minuten. Informeert u bij uw zorgverzekeraar naar de hoogte van de vergoeding en eventuele voorwaarden. Meer informatie kunt u vinden op de website www.psychologiepraktijkarnhem.nl