Psychologenpraktijk Element

Psychologenpraktijk Element

Lovinklaan 6
6821 HX  Arnhem

Telefoon: 026-3515191

Websites:
www.psychologenpraktijkelement.nl
www.kopsterk.nl

Psycholoog/psychologen
Drs. A.L.J.M. Damen


Profiel

Psychologenpraktijk Element is een praktijk voor eerstelijnspsychologie, psychotherapie, partner- relatietherapie en sportpsychologie. De praktijkhouder en psycholoog is drs. A.L.J.M. Damen. Hij behandelt, begeleidt en traint cliënten met persoonlijke, relatie of prestatiegerelateerde problematiek. Zijn werkwijze is vooral praktisch en op het hier en nu gericht met als doel de zelfredzaamheid, de communicatie en het prestatieniveau te verbeteren. Partner- relatietherapie voor paren behoort tot de mogelijkheid.

Specialisaties

In de praktijk kunnen jongeren terecht met leer- en prestatieproblemen (12-18 jaar),  jong volwassenen (18-25 jaar), volwassenen en ouderen. Specifieke doelgroepen zijn sporters, ondernemers, musici, artiesten en kunstenaars met prestatieproblemen. Tevens geef ik supervisie/ leertherapie aan eerstelijnspsychologen, cognitieve gedragstherapeuten en sportpsychologen in opleiding.

Registraties & lidmaatschappen

Ik ben geregistreerd als eerstelijnspsycholoog NIP, GZ- psycholoog BIG, Klinisch psycholoog BIG, cognitieve gedragstherapeut en praktijk sportpsycholoog- VSPN®.

Daarnaast ben ik aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:
•    Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)
•    Landelijke Vereniging voor Eerstelijnspsychologen (LVE)
•    Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCT)
•    Vereniging voor Sportpsychologie in Nederland (VSPN)

Aanmelding

Telefonische aanmelding voor cliënten kan het best ’s ochtends tussen 9.00 uur en 12.00 uur. De secretaresse/ assistente C.A.M. van der Steen neemt dan de gegevens op. Telefoonnummer: 026-3515191. Ook kunt u zich per e-mail aanmelden www.psychologenpraktijkelement.nl of www.kopsterk.nl.
Tijdens de behandelingen en na werktijd staat het antwoordapparaat aan. Meestal is er geen sprake van een wachtlijst. Na de intake gaat de behandeling binnen twee weken van start.

Overige informatie

Met vrijwel alle zorgverzekeraars is een contract afgesloten. Er worden acht sessies eerstelijnspsychologie vergoed vanuit de basiszorgverzekering. Hierbij geldt een eigen bijdrage van
€ 10,00 per sessie. De meeste aanvullende verzekeringen vergoeden extra sessies eerstelijnspsychologie.